Şehit Yüzbaşı İbrahim Barış Yurtseven Ortaokulu

Telefon : 0 242 328 15 07
Belgegeçer : 0 242 328 15 07
WEB https://sbarisyurtsevenoo.meb.k12.tr
Adres : Çankaya Mahallesi 6379 Sokak Çankaya İlköğretim Sitesi No 6 Kepez/ANTALYA
VİZYON : Öğrenen okul modelini uygulamak için takım ruhuna inanmış herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çalıştığı, bilgi çağının gerektirdiği bilgi, beceri ve teknolojinin etkin kullanımını sağlamak yolu ile Türkiye ve çağdaş ülkelerdeki eşdeğer okullarla yarışacak düzeye erişmiş kaliteli, seçkin ve kurumsallaşabilmiş bir okul olmaktır.
MİSYON : Bütün öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak, onların milli birer kimlik kazanmış, bilgili, becerikli, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüz yılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırarak bir üst eğitim kurumuna ve yarınlara hazırlamak.
BAŞARILAR :

Saatler : Sabahcı grup : 07:30 - 13:00 Bitiş Saati : 13:10 - 18:40
Yabancı Dil :
Isınma : Klima
Servis :
Ulaşım : Şehiriçi Münibüs
Yerleşim Yeri : ÇANKAYA MAHALLESİ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık :
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :